Lehká veganská snídaně. Hotová do 5 minut.
Skořicová kaše doplní tělu potřebnou energii, prohřeje a zasytí. Karamelizovaná jablka ránu dodají šťávu. Inspirujte se video receptem a ochutnejte.
Pokud se vám video líbí, nezapomeňte ho sdílet, lajkovat a odebírat můj YouTube kanál Detox chutne.
Kamera a střih: Martin Svoboda
www.instagram/freedomartin
Ingredience:
- Veganz BIO ovesná skořicová kaše – 120 g
- Veganz BIO rýžovo kokosový nápoj – 100 ml
- Jablko – 1 ks
- Skořice – špetka
- Agávový sirup – 1 lžíce
- Kokosový olej – 1 lžička
- Kakaové boby v kokosovém cukru – 1/2 lžíce
Postup:
- Veganz BIO ovesnou skořicovou kaši smíchejte s rýžovo kokosovým mlékem.
- Jablko očistěte od slupky i jadernice a nakrájejte na kostičky.
- Na pánvi rozehřejte kokosový olej.
- Přidejte kostičky jablek a nechte 30-60 vteřin restovat.
- Polijte jablka agávovým sirupem a zasypejte skořicí. Nechejte směs zkaramelizovat.
- Kaši ozdobte hotovými jablky a kakaovými boby.
Dobrou chuť.
Dosud žádný komentář